·  TEL. 93 333 99 72 · EMAIL info@santramonnonat.org
 · 

Notícies

L'ESKAMOT A LA CONVENCIÓ BARCELONA + SOSTENIBLE

02-02-2018

 
El passat 25 de gener es van reunir més de 280 persones de la xarxa B+S per analitzar els últims 5 anys del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat i plantejar reptes pel futur.
 
Enguany es compleixen 5 anys de la publicació del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022, un bon moment per reflexionar com s’ha avançat en aquesta mitja dècada i com es vol seguir en la meitat que falta. Aquesta necessitat s’ha transmès a la Convenció B+S, que va reunir el passat 25 de gener al Centre Cívic Cotxeres de Sants a prop de 300 persones de més de 150 entitats, empreses, comerços i centres educatius de la xarxa Barcelona + Sostenible.
 
El nostre Eskamot hi va assistir com a integrants de les escoles més Sostenibles de Barcelona.
 
A la convenció vam conèixer la tasca de tots els integrants, vam escoltar en primera persona el testimoni del filòsof Jordi Pigem autrodefinit com a postmaterialista i vam treballar amb els reptes dels propers cinc anys del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat: verd i biodiversitat, mobilitat i qualitat de l’aire, energia i canvi climàtic, sostenibilitat quotidiana, residus i consum.
 
Va ser una jornada amb una alta participació, bones sensacions i nous reptes dels membres de la xarxa, que se’ns dubte han aportat molt bones idees i propòsits per seguir implementant el Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat durant els propers cinc anys.
 
Compartim un video-resum de l'esdeveniment on hi podreu trobar en diversos moments la nostra participació a l'esdeveniment
 
#eskamotverd #ecoFEP #escolesostenibles #larevolucioverda #convencioBmesS #jovescompromesos #jocanvioelmon #itu #lescolaquevolem #SRNparticipa

Xarxes socials: