Català / Español  ·  TEL. 93 333 99 72 · EMAIL info@santramonnonat.org
Català / Español  · 

Notícies

SOM-HI! 16/06/17

16-06-2017

Som a punt de tancar un curs escolar, un temps d'aprenentatges i experiències, de descobertes i emocions. Un curs que, de ben segur, ens ha fet créixer com a persones i com a Comunitat Educativa.

Ara, és el moment de fer balanç; és el moment d’agrair a mestres, professors, personal d'administració i serveis, alumnes i famílies l’esforç i la feina; moment de reconèixer totes les millores que com a institució hem anat fent, millores que ens apropen a allò que volem ser, una escola que aprèn; moment de projectar, un cop més, la nostra missió cap al futur.

En aquest sentit, coincidint amb el tancament del curs, a Sant Ramon ja estem treballant en la preparació del curs vinent i, per això, aquest exemplar del ”Som-hi!" té una estructura diferent. No hi apareixen l’agenda i les notícies, però ve farcit d’informacions d’interès a tenir presents pel curs 2017 2018: calendari i horari escolar, venda de materials curriculars, proposta d'extraescolars i tota la informació referent a les quotes pel proper curs.

El “Som-hi!” també inclou tota la informació del procés d’eleccions a la Junta de l’AMPA de l’escola. Aquesta renovació és una oportunitat de servei a la Comunitat Educativa i d’expressió de coresponsabilitat en la tasca de l’escola.


Xarxes socials:


Arxius: