Català / Español  ·  TEL. 93 333 99 72 · EMAIL info@santramonnonat.org
Català / Español  · 

Notícies

SOM-HI! 17/06/22

17-06-2022

Dimecres vinent tanquem un nou curs. Un tros de temps. Estiu, tardor, hivern i, com es deixa notar aquests dies a les aules, de nou, estiu. Un llarg període d'aprenentatges i experiències, de descobertes i emocions. Un curs, en la seva primera meitat, encara molt marcat per la Covid-19.

Arribem a la fi de curs. I ho fem amb sensació de cansament, cert, però encara més -molt més!- amb el regust de la feina ben feta. Entre tots, com a escola, hem persistit en la missió de preparar els nens i les nenes, els nois i les noies, per participar activament en la transformació i la millora de la societat, per fer un país més just, lliure, i per fer un món més habitable i sostenible.

Ara, és el moment de fer balanç; és el moment d’agrair a mestres, professors, personal d'administració i serveis, alumnes i famílies l’esforç i la feina; moment de reconèixer totes les millores que com a institució hem anat fent, millores que ens apropen a allò que volem ser, una escola que aprèn; moment de projectar, un cop més, la nostra missió cap al futur.

En aquest sentit, coincidint amb el tancament del curs, a Sant Ramon ja estem treballant en la preparació del curs vinent i, per això, aquest exemplar del ”Som-hi!" ve farcit d’informacions d’interès a tenir presents pel curs 2022 2023.


Xarxes socials:


Arxius: