Català / Español  ·  TEL. 93 333 99 72 · EMAIL info@santramonnonat.org
Català / Español  · 

Notícies

SOM-HI! 18/10/19

18-10-2019

Tanquem una setmana de força complexitat que, de moment, ha culminat avui en un jornada de vaga general. Està clar que les escoles, igual que la resta d’institucions socials, no podem viure d’esquena ni al context on s’ubiquen ni al moment històric que els toca viure.

Sant Ramon Nonat, tal i com s’expressa en la seva proposta educativa, és una escola que pren partit en la defensa dels drets fonamentals de les persones i dels pobles, expressats en la Declaració Universal dels Drets Humans. Una escola que vol educar en pau i per la pau, arrelada i compromesa amb el seu entorn i el seu país. Una escola, sobretot, inspirada en els valors de l’Humanisme Cristià.

Per aquest motiu, l’editorial del “Som-hi!” d’aquest divendres vol fer seves les reflexions de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya, sobre el moment històric que estem vivint i renovar, com diu el text, el compromís “a treballar conjuntament per fer renéixer, en un futur immediat, la llavor d’una bona convivència, una llavor que tots haurem de conrear des de les instàncies més representatives, o des del petit racó del nostre entorn, també des de l’aula i des de l’escola, per fer-nos lliures, ben avinguts i per poder-nos mirar als ulls amb serenor i sense recança.”


Xarxes socials:


Arxius: