Català / Español  ·  TEL. 93 333 99 72 · EMAIL info@santramonnonat.org
Català / Español  · 

Notícies

SOM-HI! 19/06/20

19-06-2020

Tanquem el que, molt probablement, ha estat el curs més estrany, difícil i, a voltes, dolorós de les nostres vides. Durant deu mesos hem compartit, dins les aules i des de casa, aprenentatges i experiències, descobertes i emocions.

Tot plegat, segur, ens ha fet créixer com a persones i com a Comunitat Educativa. És el moment de fer balanç; moment d’agrair a mestres, professors, alumnes i famílies l’esforç i la feina; moment de reconèixer totes les millores que encara podem fer; moment de projectar, un cop més, la nostra tasca cap al futur.

Tot i les incerteses, l’Escola ja està treballant en la preparació del proper curs i, per això, aquest darrer número del ”Som-hi!” d’enguany ve farcit d’informacions d’interès a tenir presents pel curs 2020-21, dies de lliure disposició, horari escolar, venda de materials curriculars... i tota la informació referent a les quotes pel curs vinent.

Queden encara moltes incògnites per resoldre sobre com serà el curs vinent pel que fa a espais, grups i ràtios, funcionament de serveis i extraescolars,… estem a l’espera de les instruccions del Departament d’Educació sobre el funcionament del curs 2020-21, tot i que, ja està treballant, des de fa temps, en els diversos escenaris que ens podem trobar en el moment del retorn a les aules.

Caldrà ser amatents, flexibles i imaginatius, garantir la comunicació amb tota la comunitat educativa (estigueu molt atents les comunicacions durant el mes de juliol i els primers dies de setembre).

En nom de tots els mestres i professors i del personal d’administració i serveis, gaudiu d’unes molt bones vacances en família.

Cuideu-vos i cuidem-nos molt.


Xarxes socials:


Arxius: