·  TEL. 93 333 99 72 · EMAIL info@santramonnonat.org
 · 

Notícies

TANQUEM EL CURS, PREPAREM UN NOU CURS

21-06-2019

Tanquem un nou curs. Tanquem un recorregut ple d'esforç, d'entrebancs, de nervis però també d'alegria, de complicitat i de joia. Durant deu mesos hem compartit, dins i fora de les aules, aprenentatges i experiències, descobertes i emocions. Tot plegat, segur, ens ha fet créixer com a persones i com a Comunitat Educativa. És el moment de fer balanç; moment d'agrair a mestres, professors, alumnes i famílies l'esforç i la feina; moment de reconèixer totes les millores que encara podem fer; moment de projectar, un cop més, la nostra tasca cap al futur.

En aquest sentit, coincidint amb el tancament del curs, l'Escola ja està treballant en la preparació del proper curs i, per això, aquest darrer número del ”Som-hi!” d'enguany ve farcit d'informacions d'interès a tenir presents pel curs 2019 2020, calendari escolar i dies de lliure disposició, horari escolar, venda de materials curriculars, i tota la informació referent a les quotes pel proper curs.

En nom de tots els mestres i professors i del personal d'administració i serveis, que gaudiu d'unes molt bones vacances en família.


Xarxes socials:


Arxius: