·  TEL. 93 333 99 72 · EMAIL info@santramonnonat.org
 · 

Notícies

US CONVIDEM A LA INAUGURACIÓ DE LA FŔBRICA DEL SOL

26-01-2018

Després d’un temps en obres, La Fàbrica del Sol reobre les portes. Amb visites guiades teatralitzades, recorrerem la nova exposició i les instal·lacions rehabilitades. Veniu a conèixer l'equipament renovat i a descobrir tots els serveis que hi conviuen.

A l’exterior de La Fàbrica del Sol, els batucaires donaran el tret de sortida a la jornada, hi podreu prendre una xocolata calenta i també hi tindran lloc tallers sobre compostatge, construcció amb canyes, circuits en bicicleta i molt més!

Dins de La Fàbrica del Sol, podreu gaudir de visites teatralitzades i de tallers variats de sons i sorolls, generació renovable d’energia i podreu conèixer el Mapa Barcelona+Sostenible, que tindran lloc al Servei de Documentació d’Educació Ambiental, a l’Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol i al terrat coberta mosaic de l’edifici.

L’Eskamot Verd del Col·legi Sant Ramon Nonat i l’alumnat d’altres centres de la ciutat, ens acompanyaran tota la jornada per oferir-nos reptes ambientals i descobrir quin és el participant més sostenible.

Veniu i descobriu un munt de sorpreses per a petits i grans! I si en voleu més consulteu totes les activitats que es faran durant el mes de febrer aquí.

 

Podeu consultar totes les activitats i la seva ubicació al tríptic que trobareu a arxius relacionats o clicant aquí.

 

#larevolucioverda #eskamotverd #lescolaquevolem #SRNparticipa #SRNconvivim #ecoFEP #escoleSostenibles


Xarxes socials: