Català / Español  ·  TEL. 93 333 99 72 · EMAIL info@santramonnonat.org
Català / Español  · 

PROJECTES

TEATRE MUSICAL


Des de fa ja més de 15 anys els alumnes de 4t d'ESO desenvolupen el projecte de TEATRE MUSICAL.

Un projecte que creix en diverses direccions: Una eina per potenciar les diverses intel·ligències múltiples; Un projecte que preten unificar diverses iniciatives i potencialitats; Un projecte que cohesiona el grup que apren a treballar per un objectiu comú en equip. Una pràctica que poleix diferències, acosta postures i uneix en un sol equip les més de 60 persones que componen l'espectacle; és un projecte dsenvolupat des de les àrees de tutoria, plàstica i sobretot des d'una de les hores complementàries però que necessita de l'altruisme dels nois i noies que dediquen hores del seu temps lliure a culminar el projecte; un projecte que destina tots els fons recaptats a finançar el viatge de final d'estudis. Un procés que també s'aprofita per aprendre.

 

Al llarg d'aquest anys hem representat molts musicals: JESUCRIST SUPERSTAR, GREASE, MAMMA MIA, JOSEPH I ELS MERAVELLOSOS SOMNIS EN TECHNICOLOR, EL REI LLEÓ, LA BELLA I LA BÈSTIA, ELS 40 PRINCIPALS, COP DE ROCK, WE WILL ROCK YOU, MÁS DE CIEN MENTIDAS, HIGH SCHOOL MUSICAL...

Els nois i noies amb l'ajuda dels professors i professores adapten el guió, actuen, ballen, confeccionen els decorats, munten l'infraestructura tècnica, gestionen els comptes i les entrades... una manera diferent d'aprendre.

A continuació us oferim un petit tastet de les darreres produccions: